ΕΠΙΛΟΓΗ Autofan

Ένα τρακάρισμα μπορεί να είναι ένα δυσάρεστο και απογοητευτικό γεγονός. Με την επιλογή της εταιρείας μας, για αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζετε μία ομαλότερη, χωρίς άγχος ποιοτική επισκευή.

Με την καταγραφή και μελέτη των εγγραφών του συμβάντος, οι αρμόδιοι με την εμπειρία τους θα σας κατευθύνουν σε απλούστερες και ασφαλείς διαδικασίες. Έπειτα, θα χειριστούν την επισκευή και όλη την διαδικασία αποπληρωμής της (σε περίπτωση που δεν ευθύνεστε) από την ασφαλιστική, με υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο εώς ότου σας παραδωθεί το επισκευαζόμενο όχημα σας.

Στην περίπτωση που είστε υπαίτιος του τρακαρίσματος σας, υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής της ζημιάς με άτοκο διακανονισμό.

Κύκλος Επισκευής:

Βήμα 1ο
Στον χώρο εκτιμήσεων πραγματοποιήται καταγραφή των ζημιών με ηλεκτρονικό τρόπο. Όλες οι τιμές των εργασιών καθώς και τα ανταλλακτικά συγκεντρώνονται σε μία βάση δεδομένων. Ωστόσο συνήθως υπάρχουν μη εμφανής βλάβες, οι οποίες είναι ορατές όταν το όχημα αποσυναρμολογηθεί.

Βήμα 2ο
Μόλις ολοκληρωθεί η εκτίμηση, θα δωθεί στον πραγματογνόμωνα και στον ιδιοκτήτη του οχήματος. Μόλις συμφωνηθεί το κόστος, θα ξεκινήσει η επισκευή.

Βήμα 3ο
Στην αποσυναρμολόγηση, οι τυχόν κρυφές ζημιές που θα εντοπιστούν, θα απαιτήσουν εκ νέου καταγραφή και κλήση του πραγματογνόμωνα.

Βήμα 4ο
Γίνεται η παραγγελία των απαραίτητων ανταλλακτικών και ελέγχεται η διαθεσιμότητα τους.Παρά το γεγονός ότι πολλά ανταλλακτικά έρχονται άμεσα, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην άφιξη ορισμένων εξ αυτών.

Βήμα 5ο
Εάν απαιτείται, τοποθετήτε το όχημα στην καλήμπρα και επαναφέρεται με μετρικό σύστημα στις προδιαγραφές του εργαστασίου. Εφαρμόζονται τα ανταλλακτικά και ολοκληρώνονται όλες οι επισκευές φανοποιείας.

Βήμα 6ο
Ξεκινά η προετοιμασία βαφής και στοκάρονται όλα τα επισκευασμένα μέρη. Τηρούνται όλες οι διαδικασίες κατά της διάβρωσης, που καλύπτουν (ή υπέρκαλύπτουν) την εργοστασιακή εγγύηση.

Βήμα 7ο
Βαφή του οχήματος και των ανταλλακτικών (ξεχωριστά), ακολουθεί ψήσιμο στον φούρνο για 35 λεπτά στους 60 βαθμούς κελσίου για να αποκτήσει το χρώμα τις αντοχές που χρειάζεται.

Βήμα 8ο
Γίνεται το τελικό μοντάρισμα καθώς και το κέρωμα σε όλα τα καινούργια ή επισκευαζόμενα μέρη.

Βήμα 9ο
Το όχημα σας, καθαρίζεται μέσα-έξω και γίνεται ο τελικός έλεγχος.

Βήμα 10ο
Το αυτοκίνητο παραδίδεται στον ιδιοκτήτη, και του αναφέρουμε όλα τα καινούργια ανταλλακτικά δίνοντας του εγγύηση επισκευών και ανταλλακτικών για 2 ΧΡΟΝΙΑ.